Kennisbank

We delen hier graag kennis met je in de vorm van artikelen, whitepapers en video’s.

Licentie aanbiedingen

Het kan een groot vraagteken zijn welke applicaties en features je wilt gaan gebruiken als je aan de slag gaat met Zoho. Maar de grootste vraag is misschien wel: welke licentie past bij jouw vraag? Zoho biedt verschillende mogelijkheden bij het aanschaffen van je licenties. Wij begeleiden je door deze jungle.

28 februari 2020 - CRMplus, Zoho CRM, Zoho One

Productiever werken met Zoho CRM

Productiever werken willen we allemaal. De realiteit is echter dat er in de praktijk vaak nog vele stappen gezet kunnen worden. Een goed opgezet CRM systeem kan hierbij helpen: je werkt niet langer met het systeem, maar het systeem werkt voor jou.

28 februari 2020 - Taken, Zoho CRM

Kamer van Koophandel (KvK) integratie met Zoho CRM

De Kamer van Koophandel heeft veel nuttige informatie beschikbaar van bedrijven, en deze zijn op te halen via een API naar Zoho CRM. Bijvoorbeeld op basis van het KvK nummer. Tactick heeft twee verschillende integraties via de API met de Kamer van Koophandel gemaakt: een script en een widget.

28 februari 2020 - KvK integratie

Artikelen

Zoho CRM CommandCenter

Via de tool CommandCenter in Zoho CRM kan je een proces volgen en doormeten. Deze tool is niet gebaseerd op klikken op een statusknop, zoals een blauwdruk, maar is gebaseerd op een systeemtrigger. CommandCenter volgt de reis (Journey), van een proces om zo te kunnen analyseren. Dit proces kan een reis zijn door meerdere modules heen.

8 augustus 2022 - CRM

KVK koppeling Zoho

Een KvK koppeling met Zoho CRM: onze KvK Widget biedt de mogelijkheid in je CRM te zoeken op je klant binnen de KVK en de data in te laden.

29 juli 2022 - CRM, KvK integratie

Update Zoho Campaigns 2022

Zoho Campaigns komt met een update omtrent topic management en de synchronisatie vanaf Zoho CRM. In dit artikel lees je wat dit voor jou betekent.

28 juli 2022 - Campaigns, marketing, Zoho
Bekijk alle artikelen

Whitepapers

Integratiemogelijkheden met Zoho

Een koppeling of integratie kan snel gemaakt worden met Zoho, door de goede API documentatie van o.a. Zoho CRM. Met ons team van developers hebben we al verschillende koppelingen gebouwd.

Download
KennisbankBekijk alle whitepapers

Video's

Bekijk alle video's