Kennisbank

We delen hier graag kennis met je in de vorm van artikelen, whitepapers en video’s.

Licentie aanbiedingen

Het kan een groot vraagteken zijn welke applicaties en features je wilt gaan gebruiken als je aan de slag gaat met Zoho. Maar de grootste vraag is misschien wel: welke licentie past bij jouw vraag? Zoho biedt verschillende mogelijkheden bij het aanschaffen van je licenties. Wij begeleiden je door deze jungle.

28 februari 2020 - CRMplus, Zoho CRM, Zoho One

Productiever werken met Zoho CRM

Productiever werken willen we allemaal. De realiteit is echter dat er in de praktijk vaak nog vele stappen gezet kunnen worden. Een goed opgezet CRM systeem kan hierbij helpen: je werkt niet langer met het systeem, maar het systeem werkt voor jou.

28 februari 2020 - Taken, Zoho CRM

Kamer van Koophandel (KvK) integratie met Zoho CRM

De Kamer van Koophandel heeft veel nuttige informatie beschikbaar van bedrijven, en deze zijn op te halen via een API naar Zoho CRM. Bijvoorbeeld op basis van het KvK nummer. Tactick heeft twee verschillende integraties via de API met de Kamer van Koophandel gemaakt: een script en een widget.

28 februari 2020 - KvK integratie

Artikelen

Zoho CRM Blauwdruk / Blueprint en updates

Wat is een blauwdruk en wat kan je er precies mee? In dit artikel kun je er over lezen en ben je tevens op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en updates rondom blauwdrukken. Een essentiële tool binnen een Zoho CRM implementatie! Breng structuur aan binnen je processen.

22 september 2021 - Blauwdruk, CRM, Zoho

De Zoho koppeling met Mollie

Tactick biedt een Mollie integratie voor Zoho aan. Mollie is een makkelijke betaaloplossing. Dankzij de koppeling komen alle gegevens van betalingen automatisch in Zoho te staan.

14 juni 2021 - Mollie, Zoho

Zoho CRM – updates startpagina

Er zijn nieuwe updates beschikbaar voor Zoho CRM! Een beter overzicht van de startpagina, een nieuwe startpagina voor de manager en visuele verbeteringen van de dashboards.

13 april 2021 - Updates, Zoho CRM
Bekijk alle artikelen

Whitepapers

Integratiemogelijkheden met Zoho

Een koppeling of integratie kan snel gemaakt worden met Zoho, door de goede API documentatie van o.a. Zoho CRM. Met ons team van developers hebben we al verschillende koppelingen gebouwd.

Download
KennisbankBekijk alle whitepapers

Video's

Bekijk alle video's