Kennisbank

We delen hier graag kennis met je in de vorm van artikelen, whitepapers en video’s.

Licentie aanbiedingen

Het kan een groot vraagteken zijn welke applicaties en features je wilt gaan gebruiken als je aan de slag gaat met Zoho. Maar de grootste vraag is misschien wel: welke licentie past bij jouw vraag? Zoho biedt verschillende mogelijkheden bij het aanschaffen van je licenties. Wij begeleiden je door deze jungle.

28 februari 2020 - CRMplus, Zoho CRM, Zoho One

Productiever werken met Zoho CRM

Productiever werken willen we allemaal. De realiteit is echter dat er in de praktijk vaak nog vele stappen gezet kunnen worden. Een goed opgezet CRM systeem kan hierbij helpen: je werkt niet langer met het systeem, maar het systeem werkt voor jou.

28 februari 2020 - Taken, Zoho CRM

Kamer van Koophandel (KvK) integratie met Zoho CRM

De Kamer van Koophandel heeft veel nuttige informatie beschikbaar van bedrijven, en deze zijn op te halen via een API naar Zoho CRM. Bijvoorbeeld op basis van het KvK nummer. Tactick heeft twee verschillende integraties via de API met de Kamer van Koophandel gemaakt: een script en een widget.

28 februari 2020 - KvK integratie

Artikelen

Account Based Marketing in Zoho CRM

Account Based Marketing Er is een interessante update voor Zoho CRM. In Q2 van het 2024 wordt er functionaliteit rondom Account Based Marketing (ABM) toegevoegd. ABM is een benadering van marketing waarbij de focus ligt op het bereiken van een specifiek gedeelte van je klantenkring. Dit in tegenstelling tot het benaderen van de gehele klantenkring […]

3 mei 2024 - ABM, Zoho CRM

Client Script in Zoho CRM

Misschien is het je wel opgevallen. Aan de zijkant van het scherm in Zoho CRM zit een klein tabje ‘Client Script’. Wat deze interessante functionaliteit kan, bespreken we in dit artikel. Het is namelijk een zeer nuttige mogelijkheid, om je CRM veel meer te laten doen dan je momenteel denkt! Wat is Client Script? Wellicht […]

21 augustus 2023 - Client Script, Zoho CRM

Whatsapp integratie met Zoho CRM

Whatsapp en Zoho CRM integratie. Er zijn ook maatwerk wensen mogelijk. Met je klant via Whatsapp communiceren vanuit de klantkaart, maakt het 360 graden overzicht bij je klant compleet!

21 april 2023 - Whatsapp, Zoho CRM
Bekijk alle artikelen

Whitepapers

Integratiemogelijkheden met Zoho

Een koppeling of integratie kan snel gemaakt worden met Zoho, door de goede API documentatie van o.a. Zoho CRM. Met ons team van developers hebben we al verschillende koppelingen gebouwd.

Download
KennisbankBekijk alle whitepapers

Video's

Bekijk alle video's