Al je sales binnen Zoho

Met verschillende applicaties biedt Zoho de mogelijkheid om salesprocessen te structureren en automatiseren. Onder andere met een wereldtop CRM (beste prijs-kwaliteit verhouding), slimme chatbots en goede rapportages en analyses. Tactick heeft veel sales processen van verschillende organisaties gezien en heeft deze geoptimaliseerd met behulp van Zoho.

Gratis Zoho demo
Zoho CRM

Zoho CRM

Het CRM van Zoho behoort tot de wereldtop van CRM-systemen, maar is qua prijs zeer betaalbaar. 360 graden klantbeeld, salesprocessen stroomlijnen en automatiseren, slimme offerte-tools, inzicht door rapportages en dashboards.

Zoho SalesIQ

Zoho SalesIQ

Maak je website slimmer met SalesIQ. Dat kan bijvoorbeeld door het faciliteren van een live chat, een chatbot, en het inzichtelijk hebben en opslaan van het gedrag van je bezoekers.

Zoho Sign

Zoho Sign

Zoho Sign, de applicatie waardoor je je documenten moeiteloos digitaal kunt laten ondertekenen. Documenten kunnen in een bepaalde volgorde worden ondertekend en de status van ondertekening is gemakkelijk in Zoho CRM terug te zien.

Zoho Analytics

Zoho Analytics

Zoho Analytics is de cloud Business Intelligence (BI) tool binnen de Zoho suite. Een krachtige applicatie om rapportages en dashboards te bouwen op allerlei data.