Maatwerk oplossingen met Zoho

Zoho biedt veel ruimte voor creativiteit, faciliteert API’s en is flexibel. Dit betekent dat er veel mogelijkheden tot maatwerk oplossingen zijn. Hier maken wij dankbaar gebruik van.

Tactick kan customisatie bieden met Zoho Creator, bijvoorbeeld als je proces niet in standaard software past. Daarnaast kunnen we allerlei integraties faciliteren, zoals integraties met AFAS, Exact Online, Snelstart, de KvK, maar ook met webshops zoals Woocommerce, Magento, en Lightspeed. Andere specifieke integraties zijn ook bespreekbaar.

Gratis Zoho demo
Zoho Creator

Zoho Creator

Zoho Creator is een flexibele applicatie die we voor veel maatwerk doeleinden inzetten. Het is een low-coding platform waarin je snel en gemakkelijk een app kan bouwen. Een database-tool.

Zoho Flow

Zoho Flow

Zoho Flow is dé applicatie om apps onderling met elkaar te verbinden. Door middel van Zoho Flow heb je de mogelijkheid om verscheidende applicaties met elkaar te integreren, te automatiseren en te beheren.

Zoho Analytics

Zoho Analytics

Zoho Analytics is de cloud Business Intelligence (BI) tool binnen de Zoho suite. Een krachtige applicatie om rapportages en dashboards te bouwen op allerlei data.

Zoho CRM

Zoho CRM

Het CRM van Zoho behoort tot de wereldtop van CRM-systemen, maar is qua prijs zeer betaalbaar. 360 graden klantbeeld, salesprocessen stroomlijnen en automatiseren, slimme offerte-tools, inzicht door rapportages en dashboards.

MaatwerkVoor iedere uitdaging hebben wij een oplossing