Integratiemogelijkheden met Zoho

2 maart 2020

Een koppeling of integratie kan snel gemaakt worden met Zoho, door de goede API documentatie van o.a. Zoho CRM. Met ons team van developers hebben we al verschillende koppelingen gebouwd.

Download whitepaper

Integraties Zoho

Door middel van de API documentatie van Zoho kunnen we gemakkelijk externe applicaties, modules en velden benaderen ten behoeve van een koppeling. We merken dat hier ook vraag naar is. Inmiddels hebben we ervaring met een scala aan integraties. Zo hebben we bij veel klanten een koppeling tussen Zoho CRM en bijvoorbeeld Exact Online, AFAS of Snelstart gebouwd. Ook hebben we een aantal e-commerce koppelingen gemaakt. Zoho CRM biedt daarnaast ook andere integraties aan, die door andere Zoho partners zijn gemaakt. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor een integratie van en naar Zoho.

Een integratie kan je een totaalbeeld van je processen geven. Door een connectie te leggen naar een financiële applicatie, heb je bijvoorbeeld gemakkelijk inzicht in openstaande facturen. 

De voordelen van een Zoho CRM integratie

Waar wij zelf erg trots op zijn is onze KVK integratie. Via een script of een widget haal je relevante kvk informatie op van je klant of lead. Doe dit door te zoeken op naam of door direct het juiste KVK nummer in te voeren. De leads die binnenkomen in je Zoho CRM, kun je hierdoor gemakkelijk filteren op relevantie. Ook andere koppelingen kunnen je helpen in het aanvullen van informatie of kunnen overzicht creëren. 

Een koppeling met VoIP helpt je bijvoorbeeld om je dag efficiënter in te richten. Direct alle informatie vanuit Zoho CRM zichtbaar bij de persoon die je belt? Dat kan als je een integratie met een zakelijke telefonie-omgeving hebt. 

Een integratie kan je een totaalbeeld van je processen geven.

Benieuwd naar welke applicaties wij kunnen koppelen? Wil je ook graag een integratie met Zoho voor een bepaalde applicatie? We kunnen je er meer over vertellen. 

 

Download whitepaper