Tactick

Tactick is de next-level Zoho partner. Wij onderscheiden ons in sterke consultancy vaardigheden en diepgaande technische kennis van Zoho. We implementeren end-to-end oplossingen met Zoho, inclusief eventuele integraties.

Bij een ZOHO specialist kunt u terecht voor al uw vragen over ZOHO software

Met softwareapplicaties als Zoho CRM, Zoho Desk en Zoho Connect, heeft u een uitstekende klantenbeheer en kunt u op ieder moment de klantenstatus checken. U heeft geen gedoe meer met Excellijstje waarin u alle contactgegevens van de klanten heeft opgeslagen. De gegevens staan in de centrale database, zodat iedereen die toegang heeft, hierbij kan. Met eenmalige invoer van alle gegevens en verdere opvolging in Zoho CRM, verkleint u de kans op fouten en werkt u veel efficiënter. Wilt u ook Zoho implementeren in uw organisatie? Laat u dan bijstaan door een Zoho specialist.

Met een ZOHO CRM specialist is implementatie snel en succesvol

Het implementeren van nieuwe CRM software, zoals Zoho CRM, kan tijdrovend en lastig zijn. Een implementatie moet daarom goed worden voorbereid, zodat na implementatie uw medewerkers direct weten wat zij moeten doen. Schakel daarom altijd een Zoho CRM specialist in, zoals de experts van Tactick. Wij zijn bij uitstek de partij waar u moet zijn als u Zoho CRM wilt invoeren. Wij zijn namelijk de enige Zoho Premium partner in Nederland. Dit hebben wij te danken aan de hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Welke wensen u ook heeft omtrent uw CRM software, mede door onze technische kennis, is zelfs maatwerk mogelijk.

1

Inventarisatie

Een proces- en behoefte inventarisatie van de processen en requirements

2

Implementatie

Het implementeren van de projectscope, datamigratie en oplevering bij klantacceptatie

3

Training

We trainen en onboarden de medewerkers ten behoeve van goede user-adoptie

4

Support

Na live-gang stellen we een supportdesk ter beschikking en bieden we doorontwikkeling

Vraag Tactick als Zoho specialist om advies

Als dé Zoho specialist van Nederland, bieden wij onze klanten een unieke service. Wij bieden zowel consultancy als development aan. De combinatie tussen deze twee takken, maken het mogelijk dat wij u op ieder terrein kunnen voorthelpen. Wilt u een Zoho specialist om advies vragen, dan kan dit bij ons, maar wij zijn er ook om applicaties voor u om maat te bouwen. Dit alles wordt uitgevoerd door een hecht team van personeelsleden met passie voor Zoho en die als doelstelling hebben om u verder op weg te helpen. Schroom niet om contact op te nemen, als u advies nodig heeft of als u meer wilt weten over de Zoho applicaties.

Neem contact op

Cases van klanten

E-WISE

E-WISE, Software / SAAS

Als je het hebt over een top CRM implementatie, waarbij de grenzen van Zoho worden opgezocht, lees dan deze casus! Een end-to-end implementatie in Zoho CRM, inclusief operationele en financiële processen.

Lees verder

Fit20

fit20, Franchise

fit20 is een snelgroeiende internationale franchise formule. Wij hebben fit20 geholpen bij het het implementeren en integreren van Zoho One in de de bestaande IT landschap. Een erg mooi en uitgebreid project met technische hoogstandjes!

Lees verder

BNA

BNA, Branchevereniging

BNA is een branchevereniging met bijna 1100 architectenbureaus. We hebben geholpen bij de Zoho implementatie en het meedenken in omliggende IT architectuur. Het CRM is onder andere met AFAS en het klantportaal gekoppeld.

Lees verder