Alles uit Zoho halen

Zoho biedt een enorm scala aan uitgebreide tools. Wil je zeker weten dat je de potentie goed benut? Zorg voor een goede implementatiepartner. Wij helpen je graag om vooruit te komen. Doe de quick-scan op je bestaande Zoho omgeving of ontdek wat Zoho kan bijdragen in jouw organisatie door middel van een demo.

Onze aanpak
  1. Inventarisatie
    Een implementatie start met een inventarisatie van de behoeften en processen in de organisatie. Op basis hiervan wordt een implementatieplan uitgewerkt.
  2. Implementatie
    We starten met de basis inrichting van de systemen. Daarna implementeren we specifieke processen, automatisering en integraties.
  3. Training & support
    Als de implementatie is afgerond geven we training. Na het moment van live-gang blijven we ook support en begeleiding leveren.
“Tactick is een jong bedrijf, maar bij de consultants is een diepgaand begrip van onze processen en een grote expertise in de Zoho applicaties. In de vele brainstormsessies kwamen zij met creatieve en goed passende oplossingen die zij vervolgens snel voor ons konden bouwen. Tactick heeft zich gedurende het hele project flexibel opgesteld en de nauwe samenwerking tussen ons was altijd constructief en prettig.”Dirk van der Zee - IT Director, E-WISE
"Tactick is een jonge, intelligente, energieke club en helpen ons Zoho optimaal te gebruiken en verlenen ook support." en "Zoals we de laatste implementatie samen hebben gerealiseerd, (…), dat is fantastisch!"Willem van Veen / Jeroen Dammers - fit20
“Tactick heeft Knulst Vloeren op zeer succesvolle wijze bijgestaan in het stroomlijnen en inzichtelijk maken van de bedrijfsprestaties en processen. Wij maken wekelijks veelvuldig gebruik van ons management rapportages waarin onze stuurcijfers direct oproepbaar zijn”Marc Goudszwaard - Knulst, Manager Operations
Samenwerken?

Vertel ons in een notendop over uw project en wij helpen u graag verder.

Cases

Fit20

fit20, Franchise

fit20 is een snelgroeiende internationale franchise formule. Wij hebben fit20 geholpen bij het het implementeren en integreren van Zoho One in de de bestaande IT landschap. Een erg mooi en uitgebreid project met technische hoogstandjes!

Lees verder

E-WISE

E-WISE, Software / SAAS

Als je het hebt over een top CRM implementatie, waarbij de grenzen van Zoho worden opgezocht, lees dan deze casus! Een end-to-end implementatie in Zoho CRM, inclusief operationele en financiële processen.

Lees verder

Takecarebnb

Takecarebnb, Overig

Een spoedimplementatie met een matchingsalgoritme in Zoho CRM. Vraag en aanbod optimaal samenbrengen in een gebruiksvriendelijke en schaalbare oplossing. Een interessante casus buiten de gebaande paden. Typisch Tactick DNA te zien!

Lees verder