Tactick – de sterkste Zoho partner van Nederland

Tactick bestaat uit Zoho specialisten die uw IT landschap naar een hoger niveau tillen. Tactick beschikt over diepgaande technische kennis en consultancy vaardigheden om Zoho implementaties van A tot Z te begeleiden. Dit doen we met een resultaatgerichte en praktische insteek. We hebben al meer dan 200 organisaties geholpen met hun Zoho implementatie.

Onze mensen

Maak kennis met ons team van consultants & techneuten

Albert Jan Schouten

Albert Jan Schouten

Eigenaar / Business Consultant
Willem Waasdorp

Willem Waasdorp

Eigenaar / Technisch Consultant
Gijsbert Waverijn

Gijsbert Waverijn

Developer
Jan Nijsink

Jan Nijsink

Business Consultant
Diederick Waverijn

Diederick Waverijn

Technisch Consultant
Bart Don

Bart Don

Developer
Btissam El-Yazidi

Btissam El-Yazidi

Developer
Arjen van den Brink

Arjen van den Brink

Business Consultant
Arend Pors

Arend Pors

Business consultant
Johan Stok

Johan Stok

Business consultant
Mats Arends

Mats Arends

Business consultant
Werken bij Tactick?

Werken bij Tactick?

www.tactick.nl/vacatures
Maak een afspraakVertel ons in een notendop over uw project en wij helpen u graag verder.
zoho premium partner

De enige Zoho Premium Partner van Nederland

Sinds 2019 is Tactick Premium-partner van Zoho. Premium, omdat we voor de beste kwaliteit gaan. Een label waar we trots op zijn. Premium zijn, dat is waar we ons op focussen. Dit doen we onder andere door  op de hoogte te blijven van Zoho’s nieuwste updates en producten en te blijven leren over de verschillende methodieken voor implementatie.

Wij zijn resultaatgericht met een pragmatische insteek. We zijn energiek en gedreven. We zijn creatief in onze (technische) oplossingen en ideeën. Met elkaar hebben we mooie klantcasussen neergezet en ervaring opgedaan. Dat alles draagt bij aan de kracht van Tactick!

Geschiedenis

Ons verhaal

Wij, Albert Jan en Willem, zijn tijdens onze universitaire studies (respectievelijk Bedrijfskunde en Wiskunde & Toepassingen) begonnen met ondernemen. Zoho CRM kwam op ons pad en na enkele succesvolle implementaties is dit onze core-business geworden. We zijn in 2015 officieel Zoho partner geworden en werden in 2019 de eerste Premium partner van Nederland. Ons bedrijf is een afspiegeling van de eigenaren, opgesplitst in twee takken: consultancy en development. Die combinatie is de krachtige motor van Tactick.

Stap voor stap

Oplossingen creëren zit diep in ons DNA

Leg ons gerust een ingewikkeld vraagstuk voor. Dat is wat ons motiveert. We duiken niet weg voor een uitdaging. Zoho biedt daarin enorm veel mogelijkheden, door middel van de flexibiliteit in de configuratie, mogelijkheid tot veel development en de verschillende applicaties van Zoho.

Groei creëren zit diep in ons DNA

Organisaties die groeien vinden we interessant. We kennen de uitdagingen rondom schaalbaarheid en benodigde rapportages. Met behulp van de tools van Zoho helpen we bij het opschalen van de marketing, het stroomlijnen van sales en het efficiënt maken van de operationele en financiële processen.

Vernieuwing creëren zit diep in ons DNA

Als externe partij brengen we innovatie bij onze klant. We bevragen de klant op zijn processen, dragen nieuwe ideeën aan, denken mee met onze ervaring en kunnen verrassen met een nieuw inzicht. Wij worden blij van het creëren van nieuwe applicaties, het schrijven van slimme  en het neerzetten van strakke rapportages en processen.

Partner zijn zit diep in ons DNA

We willen bedrijven graag helpen en meedenken met de vraagstukken van onze klanten. Dat is ook wat van ons wordt verwacht en wat we graag doen. We bieden doorontwikkeling, support en het delen van kennis. Door middel van onze support desk kun je altijd bij ons terecht.