Cases

Wij hebben bij meer dan 200+ klanten een oplossing geleverd. Hoe tevreden zijn zij? En wat zijn de oplossingen die wij bieden? In onze klantcasussen lees je meer over de verschillende branches waarin we werken en de verscheidenheid aan oplossingen die we bieden.

Filter op specifieke klantcasussen om onze verscheidenheid aan klanten te zien. Benieuwd of we ook ervaring hebben in jouw branche? Neem contact op! Grote kans dat wij een gerelateerde referentie hebben.

Kennismaken?

Alle cases

Filter cases

Branche
Zoho applicatie
Complexiteit
Gebruikers

Takecarebnb

Takecarebnb, Overig

Een spoedimplementatie met een matchingsalgoritme in Zoho CRM. Vraag en aanbod optimaal samenbrengen in een gebruiksvriendelijke en schaalbare oplossing. Een interessante casus buiten de gebaande paden. Typisch Tactick DNA te zien!

Lees verder

E-WISE

E-WISE, Software / SAAS

Als je het hebt over een top CRM implementatie, waarbij de grenzen van Zoho worden opgezocht, lees dan deze casus! Een end-to-end implementatie in Zoho CRM, inclusief operationele en financiële processen.

Lees verder

Fit20

fit20, Franchise

fit20 is een snelgroeiende internationale franchise formule. Wij hebben fit20 geholpen bij het het implementeren en integreren van Zoho One in de de bestaande IT landschap. Een erg mooi en uitgebreid project met technische hoogstandjes!

Lees verder

BNA

BNA, Branchevereniging

BNA is een branchevereniging met bijna 1100 architectenbureaus. We hebben geholpen bij de Zoho implementatie en het meedenken in omliggende IT architectuur. Het CRM is onder andere met AFAS en het klantportaal gekoppeld.

Lees verder

Eden

Eden, Groothandel

Eden is een B2B groothandel in duurzame materialen en concepten zoals tuinproducten en gevelbekleding. Met een standaard Zoho CRM implementatie heeft Eden nu inzicht in hun klantenbestand en kunnen ze efficiënt offertes, orders en facturen maken.

Lees verder

Knulst Vloeren

Knulst Vloeren, Retail

Knulst Vloeren is een oerhollands familiebedrijf met een sterke reputatie als ambachtelijke specialist in houten-, PVC- en gietvloeren. Knulst zet Zoho CRM in voor leadopvolging, offertes versturen, orders verwerken, facturatie, oplevering en serviceregistratie.

Lees verder