Marketing oplossingen met Zoho

Zoho biedt verschillende marketing oplossingen om je processen te verbeteren. Stuur je leads de juiste flows in en voed ze door middel van dynamische campagnes. Monitor je social media platforms en volg de activiteiten van je websitebezoekers zodat je een totaaloverzicht van je leads krijgt.

Daarnaast biedt Zoho in combinatie met het CRM een aantal sterke oplossingen om meer inzicht te krijgen in je leadgeneratie: een ROI dashboard, met opbrengsten in aantallen én euro’s per funnelstap per marketingbron, en integraties met Google Adwords en Google Analytics.

Gratis Zoho demo
Zoho CRM

Zoho CRM

Het CRM van Zoho behoort tot de wereldtop van CRM-systemen, maar is qua prijs zeer betaalbaar. 360 graden klantbeeld, salesprocessen stroomlijnen en automatiseren, slimme offerte-tools, inzicht door rapportages en dashboards.

Zoho Campaigns

Zoho Campaigns

Met Zoho Campaigns faciliteert Zoho een platform voor e-mailcampagnes. Creëer gemakkelijk sjablonen en gebruik deze in je reguliere campagnes of flows. De applicatie is geïntegreerd met Zoho CRM zodat je alle gegevens van je leads up to date houdt en gemakkelijk nieuwe leads kunt bereiken. Bekijk daarnaast uitgebreide rapportages.

Zoho Social

Zoho Social

Beheer al je social media in één overzicht. Zoho Social biedt de mogelijkheid om je berichten te plannen, te posten, en geeft een totaaloverzicht aan interactie tussen de klant en jouw social media.

Zoho SalesIQ

Zoho SalesIQ

Maak je website slimmer met SalesIQ. Dat kan bijvoorbeeld door het faciliteren van een live chat, een chatbot, en het inzichtelijk hebben en opslaan van het gedrag van je bezoekers.

Zoho PageSense

Zoho PageSense

Meet de website activiteiten van uw bezoekers en zie dit in een overzichtelijke websitekaart terug. Zoho PageSense biedt een platform waarmee je het online gedrag van je bezoekers kunt leren begrijpen. Analyseer welke onderdelen van je website goed bekeken worden en welke onderdelen weinig toevoegen aan je organisatie.