Operations met Zoho

Zoho biedt de mogelijkheid om operationele processen te ondersteunen. Je kunt Zoho zien als een simpel ERP. Nadat de sales gedaan is, moet er een dienst of product geleverd worden. Dit gebeurd met operations. Processen inzichtelijk maken en verbeteren kan met Zoho CRM of met behulp van andere Zoho applicaties, zoals Zoho Creator (maatwerk ERP oplossing), Zoho Projects of Zoho Desk.

Gratis Zoho demo
Zoho CRM

Zoho CRM

Het CRM van Zoho behoort tot de wereldtop van CRM-systemen, maar is qua prijs zeer betaalbaar. 360 graden klantbeeld, salesprocessen stroomlijnen en automatiseren, slimme offerte-tools, inzicht door rapportages en dashboards.

Zoho Creator

Zoho Creator

Zoho Creator is een flexibele applicatie die we voor veel maatwerk doeleinden inzetten. Het is een low-coding platform waarin je snel en gemakkelijk een app kan bouwen. Een database-tool.

Zoho Projects

Zoho Projects

Zoho Projects is dé projectmanagement tool binnen de Zoho suite. Zoho Projects laat je gemakkelijk projecten aanmaken, taken beheren, uren klokken en geeft zo de ruimte om de projecten van de organisatie op de rit te krijgen.

Zoho Meeting

Zoho Meeting

Zoho Meeting vervangt applicaties als Zoom en Skype op zijn eigen manier. Naast videobellen doet Meeting ook dienst als webinar platform. Ontdek de vergaande mogelijkheden van Zoho Meeting voor jouw organisatie.

Zoho Desk

Zoho Desk

Zoho Desk is de support desk tool van Zoho, te vergelijken met Zendesk, Topdesk en Freshdesk. Een sterke cloud tool die functioneert als ticketsysteem. Zoho Desk biedt structuur en veel mogelijkheden tot automatisering.

Zoho Sprints

Zoho Sprints

Met Zoho Sprints beheer je jouw projecten op een snelle en efficiënte manier. Een handige app die teams helpt om hun werk goed te plannen en bij te houden. De tool is eenvoudig en overzichtelijk en helpt je je projecten te managen.