Veelgestelde vragen over Zoho One

28 februari 2020 - licenties, Zoho One

Zoho One is het scherp geprijsde besturingssysteem voor jouw organisatie. Benieuwd naar het licentiemodel? Lees er alles over in onze whitepaper.

Download whitepaper

Zoho One, het besturingssysteem voor bedrijven

Onmogelijke technologie voor een onmogelijke prijs. Dat is het speerpunt van Zoho voor de Zoho One omgeving. Voor €30 per maand per gebruiker (bij jaarlijkse facturatie) heb je namelijk toegang tot de Enterprise versie van Zoho CRM en meer dan 40 andere Zoho applicaties. Ook kun je een groot aantal mobiele apps gebruiken, zoals bijvoorbeeld de app van Zoho CRM. In onze whitepaper gaan we dieper in op de veelgestelde vragen rondom Zoho One.

Een Zoho One licentie is vaak de meest voordelige optie voor een organisatie met veel actieve werknemers. Wil jouw organisatie bijvoorbeeld gebruik maken van Zoho CRM, SalesIQ en Desk? Heb je 50 werknemers waarvan er 40 in het CRM moeten werken? Het kan dan goedkoper zijn Zoho One voor alle werknemers aan te schaffen. Een groot voordeel hierbij is dat je direct gebruik kunt maken van álle Zoho applicaties.

Veelgestelde vragen over Zoho One licenties

In deze whitepaper geven we inzicht in het transparante licentiemodel van Zoho One door antwoord te geven op veelgestelde vragen van onze klanten. Want zitten er geen addertjes onder het gras bij zo’n scherpe prijs? En hoe zit het met het Zoho One abonnement als niet alle medewerkers een licentie krijgen, omdat ze bijvoorbeeld geen gebruik maken van een pc of smartphone? En zit je lang vast aan een contract met Zoho?

We hopen dat je na het lezen van deze whitepaper antwoord hebt op al je vragen over het licentiemodel van Zoho One.
Wil je zelf de voordelen ervaren? Vraag vrijblijvend een Zoho One demo aan.

Download whitepaper