Zoho CRM vergelijken met concurrenten

24 juli 2020 - crm vergelijken, Zoho CRM

Een vergelijking met 8 CRM concurrenten van Zoho CRM, op basis van prijs, kwaliteit en support. Inclusief tips die helpen bij het vergelijken van CRM systemen.

Download whitepaper

Het selecteren van het juiste CRM pakket is een uitdagende klus. Er zijn veel spelers op de markt, die pakketten met verschillende functionaliteiten tegen uiteenlopende prijzen aanbieden. Je zou door de bomen het bos niet meer zien. Gelukkig helpen wij je bij het vergelijken van CRM systemen en willen we in onze whitepaper Zoho CRM vergelijken met onze concurrenten. We vertellen je graag meer over de voordelen van Zoho CRM en wat Zoho’s concurrenten te bieden hebben. 

Waar begin je als je een nieuw CRM systeem zoekt?

Het kiezen én implementeren van een CRM systeem zou moeten beginnen bij het kijken naar de verschillende processen in de organisatie. Het succes van een CRM implementatie staat of valt namelijk met de juiste vertaling van bedrijfsprocessen in de IT oplossing. Maar welke processen zijn actief binnen je organisatie? Hoe werk je efficiënt en productief? En welk systeem kan jou daarbij helpen?

Met slimme ‘workflows’ kunnen veel processen geautomatiseerd worden. Het versturen van mailtjes, het aanmaken van taken en vergaderingen en het volgen van een bepaalde procesflow zijn hierdoor gemakkelijk. Iedere gebruiker heeft bijvoorbeeld een eigen takenlijst en alle processen zijn gestroomlijnd en inzichtelijk. Handige zoekfuncties, mail- en briefsjablonen, VoIP, een agenda plus allerlei integraties zorgen voor maximale efficiëntie en productiviteit! Zo’n systeem heb je nodig om jouw organisatie verder te helpen.  

Toets het CRM pakket op de vraag:

Werk ik met het systeem, óf werkt het CRM systeem voor mij?

Een andere belangrijke toetssteen is wat de mogelijkheden zijn op het gebied van rapportages en dashboards. De data die in het CRM zit is heel waardevol! Belangrijke KPI’s zoals aantal leads, klanten, offertes, orders en bijbehorende bedragen maken het verschil voor je sales. Het is dus erg belangrijk zoveel mogelijk data te kunnen verzamelen. Dit wil je gemakkelijk kunnen inzien. Is dit beschikbaar in het CRM pakket wat je voor ogen hebt?

CRM vergelijken

Zoho CRM vergelijken met andere CRM pakketten

Aan de hand van verschillende punten willen we meerdere CRM systemen vergelijken. Dit doen we door naar de prijs te kijken, maar ook naar de functionaliteiten rondom automatisering en efficiëntie. Zelf zijn we natuurlijk voorstander van Zoho CRM, maar we willen jou graag overtuigen! Een aantal voordelen die wij nu al kunnen noemen over Zoho CRM

  • Geweldige prijs-kwaliteitverhouding
  • Erg gebruiksvriendelijk
  • Veel automatisering mogelijk met Zoho CRM
  • Snel te implementeren en te integreren

In onze whitepaper lees je meer over de verschillende concurrenten. Hierin wijden we uit over onze 8 vergelijkbare concurrenten: Salesforce, Teamleader, SuperOffice, Insightly, Pipedrive, SugarCRM, Microsoft Dynamics CRM, Perfectview. 

Lees meer over de concurrenten van Zoho CRM via onze whitepaper

Je kunt ook zelf gemakkelijk de voordelen van Zoho CRM ervaren. Je kunt namelijk altijd een gratis proefaccount aanvragen. 

Download whitepaper