Eden

Bedrijf: Eden

Eden is een B2B groothandel in duurzame materialen en concepten zoals tuinproducten en gevelbekleding. Met een standaard Zoho CRM implementatie heeft Eden nu inzicht in hun klantenbestand en kunnen ze efficiënt offertes, orders en facturen maken.

StandaardMaatwerk

Het verhaal van Eden

Begin 2019 bespraken we met Eden BV (toen nog GTOP Trading) de mogelijkheden voor een nieuw CRM systeem. Eden is een B2B groothandel in duurzame materialen en concepten zoals tuinproducten, gevelbekleding, EdenShelters en PurePools. Het belangrijkste voor Eden was dat ze gemakkelijk hun klantenbestand konden bijhouden en efficiënt orders, pakbonnen en offertes konden maken. Hier kwam later ook nog de facturatie bij. Door middel van de standaard implementatie die we hebben uitgevoerd, kan Eden nu efficiënter werken.

De implementatie was erop gericht om een redelijk simpele maar stevige basis neer te zetten. Na een snel traject konden de medewerkers van Eden gemakkelijk offertes aanmaken en versturen, orders aanmaken, de status van de order bijhouden, orderbevestigingen en pakbonnen versturen en uitgebreide rapportages bijhouden over de omzet van hun organisatie. Zoho geeft hen daarmee veel inzicht in hun sales. Ook creëert Zoho inzicht in het mailcontact tussen de klant en Eden.

Het project ‘Eden’ was hiermee een succesvolle standaard implementatie. Zoho CRM is gebruikt zonder maatwerk toe te voegen. Binnen twee dagen werk, over een tijdspan van een aantal weken zodat de werknemers bij Eden het CRM konden testen, is dit Zoho CRM opgezet. De data is achteraf geïmporteerd in het systeem.

Wat is er gerealiseerd met deze standaard implementatie?

• Import van het klantbestand
• Offertes, orders en facturen verzameld in Zoho CRM
• Overzicht van producten in CRM
• Duidelijk klantoverzicht
• Standaard Zoho CRM implementatie

Standaard implementatie bij Eden

 

Software

De software die gebruikt wordt

Eden maakt gebruik van Zoho CRM

Andere cases

Fit20

fit20, Franchise

fit20 is een snelgroeiende internationale franchise formule. Wij hebben fit20 geholpen bij het het implementeren en integreren van Zoho One in de de bestaande IT landschap. Een erg mooi en uitgebreid project met technische hoogstandjes!

Knulst Vloeren

Knulst Vloeren, Retail

Knulst Vloeren is een oerhollands familiebedrijf met een sterke reputatie als ambachtelijke specialist in houten-, PVC- en gietvloeren. Knulst zet Zoho CRM in voor leadopvolging, offertes versturen, orders verwerken, facturatie, oplevering en serviceregistratie.

Foutloos Rekenen

Foutloos Rekenen, Consultancy

Foutloos Rekenen leert basisschoolleerlingen in 12 weken foutloos rekenen. Via een proefles kunnen de leerlingen kennis maken met de docenten en de methode. Na de proefles kunnen zij zich inschrijven voor een cursus bij Foutloos Rekenen.