Tactick

Tactick als de next-level Zoho partner in Nederland. Veel ervaring, uitblinkend in kennis en kunde. Ook ervaring als Zoho interventie specialist, daar waar implementaties niet goed lopen. We implementeren end-to-end oplossingen met Zoho, inclusief eventuele integraties. Echt een gedreven team waar techniek en consultancy bij elkaar komen.

Met ZOHO Nederland komt u als organisatie verder

Tegenwoordig draait het in het bedrijfsleven vooral om data. Nu is het begrip data misschien een nietszeggend begrip, maar het wordt anders als u het heeft over klanten- en relatiegegevens. Ook dit is tegenwoordig data. Wat data vooral niet is, is een klassieke kaartenbak met al uw klantengegevens. Kortom, wilt u een modern klanten- en relatiebestand, dan moet deze up-to-date zijn én gehouden worden en dit kan enkel in een goed CRM systeem. Daarom kan Tactick in Nederland voor uw organisatie zo´n belangrijke rol spelen bij Zoho. ZOHO heeft namelijk een CRM ontwikkeld. Dit is één van de betere CRM systemen, waarmee u uw bedrijfsprocessen stroomlijnt en automatiseert.

Wat is de waarde van ZOHO CRM Nederland voor uw organisatie

U zult het misschien wel herkennen, klantengegevens worden bijgehouden in een spreadsheet door de afdeling sales. Doet de klant een bestelling, dan worden klantgegevens nogmaals ingevoerd door orderbeheer en uiteindelijk nogmaals door de facturering. Dit komt omdat u geen efficiënt CRM systeem heeft. Medewerkers doen dubbel werk en de kans is groot dat gegevens foutief worden ingevoerd. Het kenmerk van ZOHO CRM Nederland, is dat klant- en relatiegegevens eenmalig in een database van ZOHO CRM worden ingevoerd. Ook al werken andere afdelingen met andere software. ZOHO is compatibel met vele soorten softwaresystemen. Iedere afdeling kan dus met dezelfde gegevens werken. Dit werkt sneller, gegevens zijn altijd up-to-date en u heeft veel betere rapportage mogelijkheden.

1

Inventarisatie

Een proces- en behoefte inventarisatie van de processen en requirements

2

Implementatie

Het implementeren van de projectscope, datamigratie en oplevering bij klantacceptatie

3

Training

We trainen en onboarden de medewerkers ten behoeve van goede user-adoptie

4

Support

Na live-gang stellen we een supportdesk ter beschikking en bieden we doorontwikkeling

Tactick is de ZOHO CRM specialist van Nederland

Wilt u ZOHO CRM overwegen als uw nieuwe CRM systeem? Neemt u dan contact op met Tactick. Wij zijn sinds 2015 officieel partner van ZOHO in Nederland en mede door onze hoogwaardige kwaliteit in 2019 Premium partner geworden. Wij zijn momenteel de enige ZOHO Premium partner in Nederland. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Daag ons uit met uw vraagstukken, wij hebben vinden zeker een oplossing. Biedt ook ZOHO CRM geen standaard oplossing? Dit is voor ons geen probleem, onze developers verzorgen graag uw maatwerk systeem van ZOHO. Vul het online contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Cases van klanten

E-WISE

E-WISE, Software / SAAS

Als je het hebt over een top CRM implementatie, waarbij de grenzen van Zoho worden opgezocht, lees dan deze casus! Een end-to-end implementatie in Zoho CRM, inclusief operationele en financiële processen.

Lees verder

Fit20

fit20, Franchise

fit20 is een snelgroeiende internationale franchise formule. Wij hebben fit20 geholpen bij het het implementeren en integreren van Zoho One in de de bestaande IT landschap. Een erg mooi en uitgebreid project met technische hoogstandjes!

Lees verder

BNA

BNA, Branchevereniging

BNA is een branchevereniging met bijna 1100 architectenbureaus. We hebben geholpen bij de Zoho implementatie en het meedenken in omliggende IT architectuur. Het CRM is onder andere met AFAS en het klantportaal gekoppeld.

Lees verder