Tactick

Tactick als de next-level Zoho partner. Veel kennis en expertise over Zoho. Een team van consultants en techneuten staat klaar om u te helpen. Ook bij maatwerk vraagstukken deinzen wij niet terug, sterker nog, daar zijn wij goed in. Wij bouwen ook integraties en kennen de API’s van Zoho.

Stroomlijn uw CRM met CRM op maat

Customer Relationship Management, oftewel CRM, is het proces van klantenrelatiebeheer, waar onder meer de sales en marketing onder vallen. Om te voorkomen dat u de verschillende processen binnen CRM met verschillende applicaties moet uitvoeren of dat u nog werkt met een spreadsheet lijst, kunt u gebruikmaken van CRM software. Hiermee heeft u alle gegevens direct, altijd en overal bij de hand. Goede CRM software heeft ook koppelingen met eventueel andere gebruikte applicaties, zodat de CRM gegevens ook door een boekhoudpakket gebruikt kunnen worden. Omdat ieder CRM proces anders is, kunt u behoefte hebben aan maatwerk. Kies daarom voor CRM op maat met ZOHO CRM.

Met ZOHO CRM op maat is uw systeem geheel naar wens

Met ZOHO CRM heeft u al zeer complete CRM software met vele mogelijkheden. Maar er kunnen bepaalde zaken in uw bedrijfsproces net iets anders lopen, waardoor het standaard proces in ZOHO CRM niet voldoende met uw bedrijfsproces integreert. Dit hoeft niet onoverkomelijk te zijn want met de juiste specialisten, kan ZOHO CRM op maat gemaakt worden. De experts van ZOHO vindt u bij Tactick. Als officiële partner van ZOHO, kunnen wij u bijstaan bij de implementatie van ZOHO CRM of andere ZOHO toepassingen. Mochten we tegen bepaalde processen lopen die niet standaard door ZOHO CRM ondersteunt worden, dan maken wij graag een ZOHO CRM op maat applicatie voor u.

1

Inventarisatie

Een proces- en behoefte inventarisatie van de processen en requirements

2

Implementatie

Het implementeren van de projectscope, datamigratie en oplevering bij klantacceptatie

3

Training

We trainen en onboarden de medewerkers ten behoeve van goede user-adoptie

4

Support

Na live-gang stellen we een supportdesk ter beschikking en bieden we doorontwikkeling

Bij vragen over CRM op maat advies krijgen van Tactick

Met ZOHO CRM zult u doorgaans uw gehele sales- en marketingproces optimaal kunnen beheren. Heeft u op bepaalde punten een afwijkend proces dat niet standaard door ZOHO CRM ondersteund wordt? Schakel dan de developers van Tactick in. Als officiële Premium partner van ZOHO, kennen wij alle ins en outs van dit prachtige CRM pakket en maken wij speciaal voor u een op maat applicatie. Schroom daarom niet om bij vragen over CRM op maat, advies aan onze experts te vragen, er is namelijk veel mogelijk.

Neem contact op

Cases van klanten

E-WISE

E-WISE, Software / SAAS

Als je het hebt over een top CRM implementatie, waarbij de grenzen van Zoho worden opgezocht, lees dan deze casus! Een end-to-end implementatie in Zoho CRM, inclusief operationele en financiële processen.

Lees verder

Fit20

fit20, Franchise

fit20 is een snelgroeiende internationale franchise formule. Wij hebben fit20 geholpen bij het het implementeren en integreren van Zoho One in de de bestaande IT landschap. Een erg mooi en uitgebreid project met technische hoogstandjes!

Lees verder

BNA

BNA, Branchevereniging

BNA is een branchevereniging met bijna 1100 architectenbureaus. We hebben geholpen bij de Zoho implementatie en het meedenken in omliggende IT architectuur. Het CRM is onder andere met AFAS en het klantportaal gekoppeld.

Lees verder