Knulst Vloeren

Bedrijf: Knulst Vloeren

Knulst Vloeren is een oerhollands familiebedrijf met een sterke reputatie als ambachtelijke specialist in houten-, PVC- en gietvloeren. Knulst zet Zoho CRM in voor leadopvolging, offertes versturen, orders verwerken, facturatie, oplevering en serviceregistratie.

StandaardMaatwerk

Het verhaal van Knulst Vloeren

Knulst Vloeren is een oerhollands familiebedrijf met een sterke reputatie als ambachtelijke specialist in hout-, PVC- en gietvloeren. Knulst gebruikt Zoho CRM voor het proces van leadopvolging tot oplevering van een vloer. De organisatie is met Zoho CRM in staat offertes te versturen, orders te verwerken en de facturatie en serviceregistratie netjes te laten verlopen.

Knulst is al jarenlang klant en gebruiker van Zoho CRM. Na de implementatie van Zoho CRM en een heel aantal interne wijzigingen heeft dit bedrijf een zeer mooie groei doorgemaakt. In 2020 kwam daar een verbouwing van de showroom en de opening van een nieuwe locatie bij. Kortom, Knulst groeit en blijft groeien.

“CRMstrategen heeft Knulst Vloeren op zeer succesvolle wijze bijgestaan in het stroomlijnen en inzichtelijk maken van de bedrijfsprestaties en processen. Wij maken wekelijks veelvuldig gebruik van ons management rapportages waarin onze stuurcijfers direct oproepbaar zijn”Marc Goudzwaard Operation Manager Knulst

Inhoud van implementatie, o.a.:

  • Koppeling van website en Zoho CRM
  • Opvolgingsproces van leads in CRM
  • Afspraakbevestigingen kunnen versturen
  • Offertes opstellen en versturen
  • Orderbevestigingen opstellen en versturen
  • Facturatie
  • Inmeten en inleggen (operationele module)
  • Service module
  • Uitgebreide dashboarding en rapportages

knulst Vloeren implementatie

Software

De software die gebruikt wordt

Knulst maakt voornamelijk uitgebreid gebruik van Zoho CRM.

Andere cases

Fit20

fit20, Franchise

fit20 is een snelgroeiende internationale franchise formule. Wij hebben fit20 geholpen bij het het implementeren en integreren van Zoho One in de de bestaande IT landschap. Een erg mooi en uitgebreid project met technische hoogstandjes!

Eden

Eden, Groothandel

Eden is een B2B groothandel in duurzame materialen en concepten zoals tuinproducten en gevelbekleding. Met een standaard Zoho CRM implementatie heeft Eden nu inzicht in hun klantenbestand en kunnen ze efficiënt offertes, orders en facturen maken.

Foutloos Rekenen

Foutloos Rekenen, Consultancy

Foutloos Rekenen leert basisschoolleerlingen in 12 weken foutloos rekenen. Via een proefles kunnen de leerlingen kennis maken met de docenten en de methode. Na de proefles kunnen zij zich inschrijven voor een cursus bij Foutloos Rekenen.