Zoho CRM – updates startpagina

13 april 2021 - Updates, Zoho CRM

Er zijn nieuwe updates beschikbaar voor Zoho CRM! Een beter overzicht van de startpagina, een nieuwe startpagina voor de manager en visuele verbeteringen van de dashboards.

De Zoho CRM startpagina 

De Zoho CRM startpagina geeft duidelijk de belangrijkste informatie weer! De startpagina’s van CRM geven samen met de dashboards een mooi en snel overzicht van alle belangrijke informatie in jouw bedrijf. De startpagina helpt je ook bij het plannen van je werkzaamheden en het aansturen van je team.

Er zijn drie weergaven in de startpagina:

  • Classic / Klassiek

  • User’s / Persoonlijke

  • Custom / Per afdeling te maken

Managers home

Als aanvulling op boven genoemde weergaven, introduceren we een 4e variant: een startpagina voor managers. Die startpagina helpt je bij het bijhouden en analyseren van verkoopgegevens, en het werk van jouw team te beheren op een betere manier. Deze weergave heeft de naam “Managers Home” gekregen.

De startpagina bevat alle belangrijke statistieken zoals; leads aangemaakt in maand x, deals en de inkomsten die daaruit voortkomen, afwijkingen in een huidige trend etc. Alles wat je nodig hebt om de dagelijkse activiteiten te beheren staan op de startpagina.

Deze statistieken zullen worden weergegeven als dashboards in de managers startpagina.

Wie heeft toegang tot de startpagina van de Manager?

Alle CRM gebruikers kunnen de managers home page bekijken, behalve als de gebruiker geen sub-rollen heeft.

Hoe krijg je toegang tot de startpagina van de manager?

De startpagina van de manager open je via het tabblad Startpagina onder de vervolgkeuzelijst ‘Klassieke weergave’. Je kan het niet verwijderen, omdat het een systeem gedefinieerde type startpagina is.

Kan ik de onderdelen van de startpagina aanpassen?

Ja, de startpagina past zicht direct aan nadat je dashboard onderdelen toevoegt of verwijdert. Dit is afhankelijk van jouw wensen.

Kan ik dit de standaard startpagina maken?

Onder de Klassieke weergave, Gebruikers- en Manager weergave, en aangepaste pagina’s, zal de recent geraadpleegde startpagina ingesteld worden als standaard startpagina.

Visuele verbeteringen in Dashboards

Er zullen enkele verbeteringen worden aangebracht in de dashboards van CRM. De details zijn als volgt:

  1. De opmaak is veranderd
  2. De grootte van de KPI componenten zijn makkelijker aan te passen
  3. Illustraties worden getoond in aanvulling op de “Geen gegevens beschikbaar” voor dashboards die geen gegevens hebben.
  4. Aantal componenten dat kan worden toegevoegd aan een enkel dashboard is verhoogd van 10 naar 20.
  5. Voor de Custom View-startpagina is het aantal componenten verhoogd van 5 naar 10.